Doen waar het om gaat2017-09-29T10:08:33+02:00

Doen waar het om gaat

IDiNG beweegt mee met je bedrijf
In elke fase van je onderneming heb je andere behoeften. Bij de start besteed je het liefst de hele administratie uit. Met meer dan 25 man personeel wil je je eigen boekhouder goed laten aansturen en ondersteunen, of ben je op zoek naar specifiek fiscaal advies. De uitdaging voor ons is om zo met je onderneming mee te denken, dat we bij elke volgende stap van je bedrijf opnieuw optimaal samenwerken.

We helpen je onderneming ‘in control’ te zijn. Dat kan niet door één keer per jaar de cijfers onder elkaar te zetten, wel door maandelijks of per kwartaal een rapportage op te stellen. Zo ben je cijfermatig altijd bij, en kun je snel schakelen als het nodig is.

Laagdrempelig, efficiënt en eerlijk
We zijn een informeel, no-nonsense en laagdrempelig kantoor. Nagenoeg papierloos, want we werken continu aan verdere automatisering; we zijn steeds bezig de administratieve processen van onze klanten én onszelf zo efficiënt mogelijk in te richten.

De specialisten met wie wij samenwerken hebben dezelfde denk- en werkwijze. Daarnaast mag je door de omvang en samenstelling van ons klantenbestand hoogwaardige dienstverlening en advisering van ons verwachten.

Doordat we veelvuldig contact hebben met onze klanten, zijn wij altijd op de hoogte van wat er speelt. Daarbij zijn we eerlijk en open naar elkaar. Want kennis en vertrouwen zijn voor ons voorwaarden om te kunnen doen waar het om gaat: jou ondersteunen met wat je bedrijf nú nodig heeft.