Wij helpen je met wat je
bedrijf nú nodig heeft
2018-11-14T15:53:50+01:00

Wij helpen je met wat je
bedrijf nú nodig heeft

Actueel advies, vanuit je onderneming
In onze dienstverlening is het heel belangrijk dat je dicht bij de ondernemer staat, en je opstelt alsof je onderdeel van zijn bedrijf bent. Ik vind dat je pas goed kunt adviseren als je begrijpt wat hem drijft, waar hij heen wil en waar hij tegenaan loopt.

Dit helder hebben, is het vertrekpunt in de samenwerking met onze klanten. Inzicht in hoe het er nú voor staat, is hierbij essentieel. Zowel voor jou als voor ons. Als ondernemer heb je altijd een onderbuikgevoel, en dat wil je cijfermatig bevestigd zien. Met alleen een jaarrekening kunnen wij ons werk niet goed doen, doordat die informatie vaak achterhaald is.

Van dataverwerking naar analyse
Wat vroeger alleen voor grote bedrijven was weggelegd, wordt door steeds verdergaande automatisering ook bereikbaar voor het mkb. Hierdoor ligt de focus niet meer op gegevens verwerken, maar op informatie analyseren, rapportages maken en deze bespreken.

Beschouw ons als de financiële afdeling van je eigen bedrijf, waar je zo even binnen loopt met een vraag. Zodra we dat gevoel bij een klant bereiken, zijn we met ons vak bezig zoals ik het zie.

IDiNG. Grip op cijfers.